Igazgatói köszöntő


 

"S ha százszor is becsapnak, és ezerszer

csalódom abban, kinek szívemet,

mint álmából a rózsát, kitakartam,

akkor se mondom, hogy nem érdemes!

Akkor se mondom, hogy nem érdemes

hinni az emberben. "

/Garai Gábor: Bizalom/

 

 Kedves Honlaplátogató!

 

Tisztelettel köszöntöm Önt a Tiszaalpári Árpád Fejedelem Általános Iskola honlapján! Köszönöm, hogy megtisztelt bennünket érdeklődésével!

Iskolai életünk jelenéből és múltjából remélem, sok hasznos információt talál majd honlapunkon, amelynek írását, szerkesztését Endre Mihály intézményvezető-helyettes végzi, de amelyet közösen alkotunk meg; tanulók, tanárok, szülők, iskolai dolgozók mindennapi munkánk során.

Az általános iskola vezetését 2018. augusztus 15-től kezdődően végzem, az EMMI államtitkárának kinevezése és a tiszaalpári szülők és tantestület, képviselőtestület bizalma alapján. Köszönöm bizalmukat.

A magam részéről igyekszem mindent megtenni, hogy kollégáim segítségével iskolánk tanulóit a továbbtanulásra alapos tudással, az életre hasznos tapasztalatokkal, élményekkel, és pozitív emberi értékrenddel, neveltséggel készítsük fel. Ehhez kérem az Ön segítségét is, mivel valamennyien közösen szocializáljuk a jövő nemzedékét példánkkal, tetteinkkel, szavainkkal! Hiszem, hogy gyermekeket nevelni a legszebb és legnemesebb feladat, még akkor is, ha sokszor csalódások, megpróbáltatások érnek is bennünket munkánk során, és ha nem is látjuk rögtön annak eredményét.

Kívánok Önnek szép élményeket, hasznos időtöltést!

 

Tisztelettel üdvözlöm: Mayer Tamásné  

Intézményvezető

  


 
Látogatók száma:

web counter

Készült 2011 | Tiszaalpár| Árpád Fejedelem Általános Iskola | Oldalt készítette : Endre Mihály